One Night in Bangkok

Okay, overskriften lyver lidt, for vi har rent faktisk to nætter her. Men det er nu rart at være tilbage til vores “andet hjem” – Hotel Narai. Stedet er noget mere moderne end vores hotel i Vientiane. En lille detalje der, var nu meget sjov – de ansatte gjorde honnør, når man gik forbi. Sandsynligvis endnu et levn fra de dage, hvor alle landets VIP’er brugte stedet.

Den støjende, osende, larmende del af Bangkok er nu ikke det man savner mest. En anden utrolig ting er, at alle de lokale ser ud til at have masser af tiden – der er ingen, som skynder sig. De går simpelthen så langsomt på fortovet, og på en eller anden måde lykkes det dem at spærre det hele. Men den slags småting bliver opvejet af alle de fordele, Bangkok har som moderne by. Man kan købe alt her og man kan spise lige den slags mad, man har lyst til.

Vi ankom i Bangkok lufthavn i går eftermiddags, og efter en bustur gennem trafikken, der tog lige så lang tid som flyveturen, kom vi frem til hotellet. Efter at have slappet lidt af, tog vi vores pæneste tøj på (hvilket ikke siger så meget, når man rejser med rygsæk) og tog ind til det sted i Bangkok, der må betegnes som centrum, hvor Hard Rock Cafe lokkede med burgere og happy hour på øl.

I Laos var der ikke de helt store gå-i-byen muligheder, men her i Bangkok havde vi muligheden – så vi tog til det berømte/berygtede forlystelseskvarter Patpong. Her fik vi en øl eller to (eller måske lidt flere), så det blev ret sent før vi kom i seng.

Umiddelbart havde det været rart at sove længe i dag, men da vi havde en del ting at nå, var det desværre ikke en mulighed. Så op med os og af sted på posthuset for at senge nogle ting hjem. Efter lidt frokost var det videre til skrædderen, hvor vi skulle afhente vores tøj. Her kunne vi konstatere, at han havde gjort et godt job. Tingene passede perfekt og det var god kvalitet – rart.

Nu er det så blevet aften og ved at være tid til lidt aftensmad. Og mon ikke vi så går lidt tidligt i seng. I morgen flyver vi videre til Siem Reap i Cambodia (der hvor Angkor Wat ligger), og da vi skal være i lufthavnen allerede kl. 9, er det tidligt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *