Pokkers post

Så er vores sidste hele dag i Laos efterhånden ved at være gået. I går så Marianne nogle kopper, hun bare måtte have – desværre skulle man købe hele sættet, og det var vi ikke så interesseret i. Efter at have sovet på det, var hun dog blevet enig med sig selv om, at sådan en “detalje” ikke skulle forhindre et køb. Så i dag var vi forbi butikken igen, og heldigvis havde de søndagsåbent.

Da vi allerede har en kæmpe taske i Bangkok, der bare venter på at blive transporteret hjem, blev vi enige om at sende det. I følge vores guidebog skulle posthuset også have åbent i dag, så af sted med os i 30 graders varme. Da vi kom derhen, var porten lukket – inden vi var færdige med at bande over guidebogen, var vi nået om hjørnet, og der var faktisk åbent. Vi kom ind, bare for at kunne konstatere, at af en eller anden ukendt grund kan man kun sende op til to kilo om søndagen – så nu må vi slæbe det med til Bangkok. Men vi fik da købt frimærker (hvilket vi sikkert også kunne på hotellet).

Efter alle de strabadser var der kun en ting at gøre – ned til poolen. Vi har tidligere kæmpet forgæves, men denne gang er det lykkedes – vi er blevet røde. Ikke sådan voldsomt, bare nok til man lige kan se at vi har været i solen.

Her til aften har vi spist “dunch” (kombineret frokost og aftensmad – “lunch” og “dinner”), som vi er blevet enige om det må hedde. Efter vi har emailet, går vi nok et smut ned til floden og får os en sidste Beer Lao, og i morgen middag er det så tilbage til Bangkok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *