På vej nordpå

Så er nået til sidste dag i Bangkok. Om nogle timer sætter vi os ind i nattoget til Chiang Mai, hvor vi ankommer i morgen middag. Der bliver vi så et par dage, inden vi tager helt op nordpå og krydser ind i Laos.

I går fik vi klaret et par praktiske ting og lidt fornøjelse. Først fik vi en gang ægte thaimassage i en hel time. Det knækkede godt i ledene, og man var ikke i tvivl om, hvilke muskler der var brugt til shopping (specielt læg og bagsiden af låret gjorde ret ondt). Derefter var vi forbi en skrædder, hvor vi har bestilt noget tøj, for at få taget mål.

I løbet af eftermiddagen blev der endelig tid til lidt afslapning ved poolen (der var blevet kraftigt nedprioriteret de forrige dage). Om aftenen fik vi klaret de sidste køb (bl.a. noget fotoudstyr, der er utroligt billigt hernede), så nu er vi klar til et par uger under mere primitive forhold.

Med alle vores indkøb (både i Myanmar og Bangkok) har vi efterhånden fået en del bagage. Heldigvis har vi fået lov til at efterlade et par tasker på hotellet. Men de havde nok ikke regnet med, at de var så store.

I dag har vi ligget ved poolen siden vi checkede ud ved middagstid, og efter lidt sen frokost er vi nu klar til at tage mod stationen om et par timer. Forhåbentlig får vi en god nattesøvn, selv om det nok ikke bliver med den bedste madrasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *