Power Shopping

De sidste to dage har vi stort set kun lavet en ting – shoppet. Og det kan faktisk være ret hårdt, når man starter ved ti-tiden og først er hjemme igen ved syv-otte tiden om aftenen – så tid ved poolen er det ikke rigtig blevet til.

I forgårs var vi på jagt efter noget nyt tøj (vi havde et mindre uheld med et par røde hørbukser, der havde en del overskudsfarve i sig ved første vask – og så havde en del af vores tøj et rødt skær).

I går var vi bl.a. i Bangkoks svar på Falkoner Alle – et kæmpe computer-stormagasin i fem etager fyldt med computerudstyr og programmer. Tingene er bare støre her. Da vi på et tidspunkt blev spurgt på gaden om nogle turistting, måtte vi da også svare, at det vi bedst kan lide ved Bangkok er “shopping”. Man kan få alt, og som regel til den halve pris.

Men lidt fra Danmark ser vi da også (både gode og dårlige ting). Da vi stod på Bangkoks Skytrain Station (som sjovt nok fungere noget med end Metroen derhjemme), dukkede Jon pludselig op i en reklame for hans “nye” album. Ja, når man gør sig upopulær derhjemme, må man jo tage til Asien (ja, altså Jon – ikke os). Og hertil morgen var der et indslag vedr. Brøndbys kamp mod Barcelona.

I øvrigt blev vi smidt ud af vores hotel i går. Ikke fordi vi lavede ballade, men vi havde oprindelig sagt, at vi ville blive der mindst to nætter – men sandsynligvis længere. Da vi så kom ned om morgenen for at fortælle, at vi ville overnatte en gang mere, fik vi at vide, at vores rum var booket til anden side, og vi skulle være ude kl. 12. Hold op hvor blev vi sure (hvilket de også fik at vide). Hotellet var godt, men dem i reception har hele tiden været arrogante (hvilket man godt kan leve med, når resten er i orden). Men efter dette nummer, kommer vi ikke tilbage igen, det er da helt sikkert. Så nu bor vi på et hotel lige overfor – der hvor vi boede, da vi først kom til Bangkok.

Lige til sidst en rettelse. Jeg skrev vist sidst, at en gennemsnitslønnen i Myanmar er 10.000 K, hvilket også er rigtigt. Men det svarer ikke til 750 kr. – det er kun 75 kr. Så når vi betaler 7,50 kr. for en cykeltaxa, er det ret mange penge for dem.

I dag har vi bl.a. planer om en gang massage, og forhåbentlig bliver der også tid til lidt afslapning ved poolen. I morgen er det så videre med tog (hvis vores billetter er gået i orden) til Chiang Mai i nord, og derfra længere nordpå til Laos’ grænse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *