Så er vi i Bangkok

Så er vi kommet ned til varmen. I morges, da vi landede i Bangkok, var temperaturen 27 grader, og siden da er den steget nogle grader. Men det er nu ikke så slemt, som man kunne frygte.

Vi ankom kl. 7 i morges lokal tid (kl. et dansk tid) efter ca. 17 timers rejse. Med kun en times søvn i flyet var vi godt trætte, da vi nåede vores hotel. Alligevel skulle vi da lige se lidt på byen. Og 7-eleven skulle da også lige bidrage med lidt forsyninger. For ca. 40 kr. fik vi en cola, to store øl (66 cl.), to vand, to iste, chips, kiks og en læbepomade. I Danmark kunne vi vel ha’ fået en cola og en pose chips for de samme penge, så priserne er noget anderledes.

Derefter var det tid til at sove lidt – vi fik fire timer, så mon ikke vi kan sove igen i aften (så vi undgår jetlag). Vi var stadig lidt trætte da vi stod op igen, men så er det jo godt, at der er pool på hotellet – man bliver så dejlig kvik at en tur i vandet.

Hertil aften har vi været til et kort informationsmøde om Bangkok og omegn. Et par dage er vist ikke nok til at se det hele.

Nu er det så blevet tid til lidt aftensmad og mon ikke vi så lige skal kigge lidt på natmarkedet inden vi går til ro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *