Shopping, shopping, shopping – og en smule kultur

Ja, så er vi her igen med en lille hilsen.

Hvad har vi så lavet indtil nu? En ting er vist sikkert – vi har efterhånden set størstedelen af Bangkoks markeder og indkøbscentre. Og specielt Marianne har vist allerede købt en god del af det, de har til salg – f.eks. fire(!) par solbriller. Hvis man ikke kan vælge, må man jo tage dem alle (og prisen var da også kun 30 kr. pr. stk.). Sjovt nok får man rabat når man køber fem par.

Vi startede indkøbsracet på det berømte Nightmarket – kopisternes Eldorado. Her kan man simpelthen få alt i kopiting af kendte mærker. Marianne fik da også et næsten ægte Armani ur til lidt over 100 kr. Næste dag var det så weekendmarked (et sted med 15.000 boder). Her kan man købe alt fra køkkengrej til hundehvalpe (men vi fik hverken en gryde eller en hund med hjem). Derefter snuppede vi lige et par centre.

I går tog vi så til backpackerland (Khao San Road for dem, som kender Bangkok). Godt man ikke bor der. Alle har “festivalsuniform” og dreadlocks. Hvis man ser lidt almindelig (og ren) ud, hører man ikke til der. Thaierne er da heller ikke særligt smilende i den del af byen.

Bagefter var det tid til at være lidt kulturel, så vi snuppede Jim Thompsons House (en samling af gammelt thaikunst i nogle flotte thaihuse). Og så var det også tid til et center.

I dag har vi taget en tur på klongerne (de små floder i Bangkok) – inkl. slange- og orkidefarm. Ret spændende at se de lokales liv. Derefter så vi Grand Palace og Wat Pho med den 51 m. lange, liggende Buddha. Og her til aften var vi så lige i et center (hvor Marianne fik en masse tegneudstyr).

I morgen regner vi så med at tage et par dage til Ko Samet – en lille paradisø tre timer fra Bangkok (uden centre). Så Burma må vente lidt endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *