Bådtur og snorkeling

Vi fik endnu et måltid med rejer i går. Når man er ved havet, så gælder det jo om at udnytte det. Derefter købte vi en liter cola og gik tilbage til hotellet for at holde traditionen ved lige – at drikke to glas rom og cola hver.

I morges var det så tidligt op for at tage på snorkkeling-tur. Inden da lykkedes det os endda at få morgenmad på hotellet. Men klokken var nu heller ikke i nærheden af ti.

Først stop på turen var ”Dolphin Bay”, hvor der som navnet antyder, er delfiner – bare ikke i dag. Dyr er desværre ikke til at regne med – med mindre at man sætter dem i lænker, som en af vores medpassagerer foreslog. Det gjorde os nu ikke så meget, for vi havde jo set en kæmpe flok delfiner på Galapagos, men det var nu ærgerligt for de andre – og surt vi skulle bruge unødvendig tid der.

Efter at have kigget på en anden ”attraktion” – tre søstjerner – sejlede vi videre til ”Cayo Crawl”. Her bestilte vi frokost til fortæring senere, hvorefter vi iførte os snorkeludstyr og hoppede i.

Der var ikke så mange fisk, men til gengæld var der flotte koraller – der heldigvis ikke (som så mange andre steder) var blevet ødelagt at ankre, for varmt vand og mennesker. Det var et imponerende syn, selvom vi nok mere er til steder med mange fisk.

Vi spiste vores frokost – endnu engang bestående af rejer i en sovs med ris og salat til. Derefter forsatte vi videre mod ”Red Frog Beach”. Båden lagde til på den ene side af øen, hvorefter vi havde en kort tur til fods for at nå stranden.

På vejen gjorde vi et kort stop for at kigge på de røde frøer. Det lykkedes da også vores guide at finde to små, hvorefter han trampede godt og grundigt rundt og derved skræmte dem væk. Han var tydeligvis bedre til at føre en båd end at guide dyre-ture – men det gjorde det nok heller ikke bedre, at han vejede et godt stykke over de 100 kilo.

Stranden var virkelig flot og vandet var varmt, så det kunne ikke være meget bedre. Efter en svømmetur lagde vi os op i palmernes skygge. Klog af skade ved vi, at man faktisk nemt kan få for meget sol – også selvom man har godt med solcreme på.

Sidste stop på turen på vejen tilbage til byen var ”Hospital Point”. Hvorfor det hedder sådan er ikke rigtig til at vide, men under alle omstændigheder er det endnu et snorkelsted. Her havde vi dog kortere tid end første sted, hvilket nu ikke gjorde noget. Der var ikke så meget at se.

Da vi kom tilbage til byen, bookede vi billetter til den båd, der skal bringe os til fastlandet i morgen. Derfra satser vi på at komme med en bus hele vejen til San Jose – hovedstaden i Costa Rica. En tur der tager 6-8 timer.

Nu vil vi drikke et par rom og cola (der er en flaske, vi skal have gjort et indhug i), og derefter vil vi finde et sted at spise. Mon det bliver noget med rejer igen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *