Farvel til det kolde busstoppested

I morges, da jeg gik gennem Landbohøjskolens Have sammen med Vilde, kunne jeg godt set det hyggelige i vinter og sne. Solen kunne skimtes bag tynde skyer, der var næsten ingen vind og sneen dalede blidt fra himlen. En rigtig fin vinterdag.

Da jeg så godt 12 timer senere stod frysende og ventede på bussen hjem fra et netværksmøde i Gladsaxe, var det lidt sværere at se det charmerende i vinteren.

Derfor er det også dejligt, at vi om 10 timer sætter os ind i et fly til Puerto Rico. Og det er bare første stop på vores to måneder lange rejse. Så når vi kommer hjem igen, er sne og kulde forhåbentlig udskiftet med forårssol og fuglefløjt.

Inden vi når så langt, skal vi dog først lige fra Puerto Rico til Dallas – og derfra over Stillehavet til Taiwan. Når vi så har været i Taiwan i lidt over en uge, går turen videre til Vietnam.

Her skal vi være i 25 dage, inden vi tager en god uges tid på Koh Samui i Thailand. Og så har vi et sidste stopover i Abu Dhabi, inden vi igen lander i Danmark d. 14. april.

Så vi ses igen, når vinterdæk på bilen er blevet overflødige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *