Godt nytår

Vi kom godt ind i det nye år – endda to gange.

Første gang, vi skålede nytåret ind, var klokken 18 – hvilket var lig med midnat dansk tid. Med godt 55 sekunders forsinkelse åbnede vi to colaer (i mangel af bedre) samt spiste to stykker medbragt kransekage, mens vi hørte ”Vær velkommen Herrens år” via DR’s net-radio.

Derefter tog vi vores pæne tøj på og gik ned i det nærliggende ”Bayside Marketplace”, der var propfyldt med mennesker. Her fandt vi en restaurant ved vandet, hvor vi fik serveret et måltid bestående af Fillet Mignon bøf og hummerhaler – og dertil en glimrende rødvin.

Da klokken nærmede sig midnat (denne gang amerikansk tid), bevægede vi os over i den tilstødende ”Bayfront Park”, hvor nytåret blev fejret med live-musik og fyrværkeri.

Klokken blev hele tiden vist på ”Intercontinental”-hotellets facade, og med ti sekunder igen gik nedtællingen i gang. Den var vi dog ved at gå glip af, da vi forsøgte at få os et par drinks.

Tankevækkende nok var der i parken vel 6-7 madsteder, men kun et sted med udskænkning af drikkevarer. Her stod nok parkens langsomste mand, mens køen voksede sig længere og længere – behovet for drikkevarer var der helt tydeligt.

Man kan ikke ligefrem sige, at folk blev hængende i parken. Allerede et kvarter over midnat (og godt ti minutter efter fyrværkeriet var slut), var parken næsten tom og scenen var ved at blive pillet ned. Hvor folk fortsatte hen, er ikke godt at vide – men vi tog tilbage til vores hotel.

Så alt i alt havde vi en hyggelig, men ret stille og rolig nytårsaften.

I dag forsøgte vi at sove længe, men det var tydeligvis ikke alle, som havde været længe oppe, for allerede tidligt i morges startede folk med at larme. Og da væggene både mellem værelserne og ud til gangen synes at være lavet af papir, blev vi holdt vågne. Men heldigvis havde vi ikke de store planer.

Efter en gang frokost lagde vi os ved poolen, og der har vi ligget det meste af eftermiddagen. Nu skal vi snart have lidt aftensmad, og så er det sikker lidt tidligt i seng.

I morgen skal vi på en længere køretur nordpå mod Orlando. Første stop bliver dog ”Kennedy Space Center” – stedet hvor USA’s rumfly bliver sendt af sted fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *