Hjemme igen

Så er vi hjemme igen – og nej det er ikke en aprilsnar. Det er en lidt underlig fornemmelse at være tilbage – helt sikkert rart men også lidt vemodigt. Man har oplevet så meget, og bare det at kunne foretage sig en masse uden hverdagens sure pligter har været en fantastisk ting.

Selve turen hjem var lang – og vi var da også godt trætte, da vi nåede frem. I går morges stod vi op kl. 5 om morgenen – og når man først er blevet færdig med at pakke kl. 1 om natten, er det faktisk ret hårdt. Derefter med en taxa til Bangkok Lufthavn, som vi lettede fra kl. 8.40. Noget af det, der gjorde turen ekstra lang, var en mellemlanding i De Forenede Arabisk Emirater. Vi havde hørt fra andre, at de arabiske lufthavne skulle være utrolig flotte pga. alle oliepengene, men den her var godt nok lidt kedelig. Alligevel var det nu spændende at se en hel anden type mennesker end thaierne, og man fik da også lyst til en gang at besøge den del af verden – ikke mindst pga. det meget spændende landskab. Der var stor set ikke andet en ørken og golde bjerge.

Næste stop var Frankfurt Lufthavn, hvor vi landede efter 15 timers flyvetur, derefter to timers ventetid og så lige det sidste stykke til København, hvor vi landede planmæssigt kl. 21.30. Efter en kort taxatur (til noget andre priser end i Bangkok), var vi endelig hjemme – ca. 21 timer efter vi forlod vores hotel i Bangkok.

Da vi kom hjem, kunne vi ikke bare lægge os til at sove. Der var en del post og man havde jo også lyst til at slappe lidt af i sofaen, så den blev 1 inden vi kom i seng – 25 timer efter vi var stået op. Men da vi først lå i de bløde dyner, var det godt nok dejligt. Alligevel kunne vi ikke sove til mere end kl. 7 – formodentlig pga. jetlag – så det er ikke blevet til så meget søvn.

Hvis man skal gøre lidt status, så har det været en fantastisk tur. Det at hive to måneder ud af kalenderen og bare rejse sammen uden hverdagens stress og jag, er noget man kun kan unde alle.

Mest spændende land har uden tvivl været Burma af alle de grunde, jeg tidligere har nævnt. Men også Cambodia var dejligt (specielt menneskerne var søde) og trekkingturen i Laos blandt de utrolige fattige, men alligevel glade børn, var også en spændende oplevelse. Og så var det jo dejligt at komme tilbage til vores base i Bangkok hver gang. Så alt i alt har det været en super oplevelse, med kun meget få negative ting (rent faktisk kan jeg ikke komme på nogen lige nu). Og det er helt sikkert ikke sidste gang, vi har været af sted.

Det er så sidste gang, denne hjemmeside bliver opdateret. Håber I har haft fornøjelse af at følge vores tur her – for os har det været dejligt at videregive vores oplevelser og på den måde fordøjet dem – og ikke mindst gemme dem som gode minder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *