Hvor er solen?

Ja, det er sikkert en overskrift I kan li’ (misundelse er en grim ting)! I dag er det faktisk skyet (men stadig varmt) – men så kan man jo passende bruge tiden på at maile lidt.

Det startede faktisk allerede i går, hvor vi var ude på en længere gåtur på øen. Da det begyndte at dryppe lidt, besluttede vi os for, at vi hellere måtte søge ly på en restaurant – og det var en god ide, for få minutter efter væltede det ned med vand. På den halve time, det varede, kom der formodentlig lige så meget vand, som på en helt sommermåned hjemme. Alt blev oversvømmet. Men lige så hurtigt som det var startet, lige så hurtigt klarede det op igen.

Vores planer omkring Burma er efterhånden også ved at falde på plads. D. 11. kl. 18.00 (lokal tid) hopper vi på et fly fra Bangkok til Yangoon (hovedstaden i Burma). Der har vi så forudreserveret et værelse via email (det er nu nemt i disse cybertider).

Efterhånden glæder vi os også til at komme lidt væk fra Thailand – ikke at der er noget galt med thaierne, men man er ved at være træt af at støde ind i “Hr. og Fru Danmark” alle steder. De brokker sig, render rundt i noget tøj, de aldrig ville have på derhjemme og opfører sig i det hele taget på en sådan måde, at det er helt pinligt. En ringe trøst er dog, at “Hr. og Fru Tyskland”, “Hr. og Fru Frankrig” osv. gør det samme.

Hm, er der ved at være lidt blå himmel – eller er det bare ønsketænkning. Vi må vi hellere undersøge det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *